Publisert 05. mars 2019 | Sist oppdatert: 12. mars 2019 | Forfatter: Ida Christine Johannessen

Så enkelt setter du fart på sommerkroppen!

Litt sent ute med å komme i form til strandsesongen? Ingen grunn til bekymring. Royal Burner hjelper deg raskt ned i vekt – uten å plages av sult og søtsug!

Vi er mange som har kjent på den evige kampen mot vekta, og selv om man virkelig prøver å spise sunt og trene mer, er det som om søtsakene i skapet bare roper etter å bli spist. En konstant følelse av å ha lyst på noe er vanskelig å overvinne på egen hånd og da trenger man litt hjelp på veien.

Royal Burner er et kosttilskudd som bekjemper sulten og søtsuget, og hjelper deg dermed med å gå raskere ned i vekt.

Nøkkelen ligger i det naturlige tilskuddet glucomannan som har en utrolig evne til å absorbere væske. Denne egenskapen gjør at det ekspanderer i kontakt med vann i magen, som igjen gir en metthetsfølelse som gjør det enkelt å kontrollere hva man spiser. Glucumannan er det eneste virkestoffet for slanking som er godkjent av EUs ekspertpanel for matsikkerhet (EFSA).

Glucomannan fungerer sammen med flere andre ingredienser som har som mål å gjøre vektnedgangen til en enklere og mer effektiv prosess:

  • Grønn kaffeekstrakt øker forbrenningen og forebygger at karbohydrater omdannes til fett
  • Vitamin B3 hjelper kroppens energistoffskifte
  • Bringebærekstrakt påvirker hormoner i kroppen som brenner fett og reduserer appetitten
  • Krom regulerer blodsukkeret og reduserer søtsuget
  • Jod opprettholder kroppens naturlige forbrenning, øker energinivået og kan motvirke lavt stoffskifte.

Man tar kun to kapsler hver dag sammen med frokosten, og deretter kan man fortsette med et sunt og godt kosthold uten at kroppen stadig higer etter søtsaker.

 

Kom i gang med Royal Burner nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Burner for kun kr. 299,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år gammel og ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Burner for kun kr. 299,- pr mnd/boks ink. porto. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser kan jeg når som helst si opp i henhold til kjøpsbetingelsene. Det gjøres ved å gi beskjed pr. e-post til kundeservice.

Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Kom i gang nå!