Publisert 24. april 2018 | Sist oppdatert: 06. mars 2019 | Forfatter: Ida Christine Johannessen

Dette er det eneste slankemiddelet som er godkjent av EU

Det florerer av utallige slankeprodukter og dietter på markedet som lover både det ene og det andre, men det er faktisk bare ett eneste virkestoff for slanking som er godkjent av EU.

EUs ekspertpanel for matsikkerhet, EFSA, har godkjent virkestoffet glucomannan som slankemiddel. Glucomannan er et kostfiber fra konjakroten som er vannløselig. Stoffet har sin slankende effekt i et det sveller og kan utvide seg opp til 200 ganger sin egen vekt, og på den måten bidrar det til å redusere sultfølelsen.

Føler du deg mettere, er sannsynligheten stor for at du også spiser mindre.

Vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være å gå ned i vekt, for brått er det en tøff tirsdag eller en «lille-lørdag» som kommer i veien. Med glucomannan blir ikke «cravings» etter mer mat og søtsaker mellom måltider lenger et problem, og det blir langt enklere å holde seg til både kostholds- og treningsplaner.

Royal Burner inneholder 500 mg glucomannan som sammen med andre virkestoffer som grønn kaffekstrakt, bringebærekstrakt og krom jobber for å gi deg en rask vektnedgang uten sult og søtsug.

Ved å la to små kapsler bli en del av din daglige frokostrutine, kan man øke både forbrenningen, redusere søtsuget og hindre sultfølelsen.

 

Kom i gang med Royal Burner nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Burner for kun kr. 299,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt kjøpsbetingelsene og integritetspolicyen. Bestill Royal Burner til kun kr 299,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 299,- per måned (kr 598,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Kom i gang nå!