Publisert 24. april 2018 | Sist oppdatert: 06. mars 2019 | Forfatter: Ida Christine Johannessen

Ned i vekt? Slik blir man kvitt søtsuget

Kampen mot vekten er en realitet for mange, og det tar ikke lang tid før søtsuget melder seg. Heldigvis finnes det en løsning som gjør det mulig å overvinne dette og gå en enklere hverdag i møte.

Det er ingen hemmelighet at mange drømmer om en slankere kropp. Man prøver utallige slankekurer og dietter uten hell, og å sulte seg i hjelp til en slank kropp er heller ingen løsning.

Det er ikke nødvendigvis så vanskelig å velge sunnere måltider, men det søtsuget som til stadighet melder seg mellom måltidene kan virkelig stikke kjepper i hjulene. Sommerkroppen man så gjerne ønsker å oppnå blir selvsagt et vanskelig mål å nå når man får lyst på en sjokoladebit både titt og ofte.

Eneste som er godkjent av EU

Dette problemet tar Royal Burner seg av. Produktet skal ikke erstatte måltider, med det setter en stopper for det konstante søtsuget, og ikke minst for sulten. På den måten blir det lettere å kontrollere matinntaket og kun spise det kroppen virkelig trenger.

Nøkkelen til produktets effektivitet er at Royal Burner inneholder glucumannan som utvider seg opp til 200 ganger sin egen vekt i magesekken, og på den måten bidrar det til å redusere sultfølelsen. Glucumannan er det eneste virkestoffet for slanking som er godkjent av EUs ekspertpanel for matsikkerhet (EFSA).

Påvirker fettforbrenningen

Royal Burner inneholder også flere andre virkestoffer som er med på å gjøre vektnedgangen til en enklere prosess. Deriblant grønn kaffeekstrakt som øker forbrenningen og sørger for at færre karbohydrater omdannes til fett, og bringebærekstrakt som påvirker et hormon i kroppen som brenner fett og reduserer appetitten.

Alt som kreves er at man tar to kapsler hver dag sammen med frokosten, og deretter kan man fortsette med et sunt og godt kosthold uten at kroppen stadig higer etter søtsaker.

 

Kom i gang med Royal Burner nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Burner for kun kr. 299,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt kjøpsbetingelsene og integritetspolicyen. Bestill Royal Burner til kun kr 299,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 299,- per måned (kr 598,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Kom i gang nå!