Publisert 04. desember 2019 | Sist oppdatert: 04. desember 2019 | Forfatter: Redaksjonen

Slik holder du vekten i julen

Mange forbinder førjulstiden og juledagene med kos, hygge og tid med familien. Du er ikke alene når du gleder deg til kaker, godteri og den deilige julematen som stadig blir servert. For mange, så strekker julekosen seg ofte langt ut i januar, og da kan det være smart å gjøre noen grep for å beholde vekten.

For å beholde vekten, er det to enkle prinsipper som gjelder. Spise mindre og trene mer. Hvis du er som mange andre, vet du at julen ikke er tiden for nettopp det. Så hvilke grep kan du ta for å komme deg trygt gjennom julen, uten å ta med deg “ekstra julekilo” inn i det nye året?

Behold figuren gjennom julen – unngå sult og søtsug!

Royal Burner er et helseprodukt, som er utviklet nettopp for å unngå sult og søtsug. Produktet skal på ingen måte erstatte måltider, men setter en stopper for det konstante søtsuget du stadig vil kjenne på i julen. På denne måten blir det lettere å kontrollere matinntaket og dermed unngå de største fristelsene. Du vil unngå det konstante søtsuget og føle deg mett – uten at du tilfører kroppen ekstra kalorier.

Godkjent av EU

EUs sitt ekspertpanel for matsikkerhet (EFSA), har godkjent glucomannan som slankemiddel. Dette er første gang EU har godkjent påstander om slankende effekt av et kosttilskudd. Glucomannan er et vannløselig kostfiber som “sveller” i magesekken og gir økt metthetsfølelse. I tillegg inneholder Royal Burner grønn kaffeekstrakt, bringebærekstrakt og krom, som tilsammen lar deg holde sultfølelsen under kontroll.

Din nye julehverdag

Ta to kapsler som en del av din daglige frokost, og la deretter Royal Burner gjøre jobben sin med å kontrollere ropene fra magesekken. Da kan du enklere fokusere på det som er viktig i julen – nemlig å være med venner, familie og sette pris på de du har rundt deg. Det største problemet med julen er at kroppen gjerne vil ha godteri og mer mat, nå slipper du å tenke på det.

Kom i gang med Royal Burner nå!

Ja, takk!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Royal Burner for kun kr. 299,- pr mnd/boks ink. porto og bekrefter at jeg er over 18 år gammel.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt kjøpsbetingelsene og integritetspolicyen. Bestill Royal Burner til kun kr 299,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta to måneders forbruk annenhver måned frem til oppsigelse for kun kr 299,- per måned (kr 598,- annenhver måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!

Jeg bekrefter å ha lest og akseptert betingelsene ved å trykke på Kom i gang nå!